Meer rust, bewuster leven

Yoga en Meditatie

 

Yoga brengt je hoofd en je lichaam tot rust. De combinatie van kalmte in je hoofd én in je lichaam is belangrijk om gezond en gelukkig in het leven te staan.

Zoek jij meer rust in je hoofd en je lijf? Dan zijn deze yogalessen voor jou.

Wat mag je verwachten?

• Yoga waarbij je lichaam en geest tot rust komen
• Technieken die je ook in het dagelijks leven kunt toepassen
• Elke week een ander thema
• Yogaposes die stap voor stap voor meer kracht in je lichaam zorgen

Deze yoga is toegankelijk voor iedereen – ook voor mensen zonder ervaring.

Yogales: Perfectionisme als spiegel van onzekerheid 

Perfectionisme spiegelt je innerlijke onzekerheid. Meestal ben je dan veeleisend voor jezelf maar ook veeleisend voor anderen. Door die honger naar perfectie wat los te laten, ben je als vanzelf zachter voor jezelf en voor anderen. 

In deze yogales leer ik je zachtheid toelaten en perfectionisme loslaten.

Yogales: je ego overstijgen 

De yoga en meditatie les van deze week gaat over je ego overstijgen. Ik wissel steeds yogaposes af met meditatie zodat je bij je ware natuur komt.

Yogales: omgaan met angst

In deze yogales kom je bij rust, leer ik je omgaan met angst en ontmoet je je Zelf. De yogaposes helpen om ook je lichaam te ontspannen zodat je rust krijgt in je hoofd en je lichaam.

Yogales: Je Zelf waarderen

Door jezelf te waarderen ga je je eigen gevoelens accepteren  en ook luisteren naar wat goed is voor jezelf.  Je zelf waarderen is ook soms nee durven zeggen en durven kiezen voor een mooi leven.

In deze yogales breng ik je terug in verbinding met je ware natuur en van daaruit kan je ook ervaren wat zelfwaardering is. Zo kan je dat ook gemakkelijk in je eigen leven integreren.

yogales: landen in je lijf

In deze yogales leer ik je tot rust komen en terug landen in je lijf. Meditatie en yoga wisselen elkaar af. Door rust te vinden bij jeZelf, krijg je nieuwe inzichten en leer je het leven op een andere manier bekijken. Een heerlijke ontspannende yogales waar je helemaal tot rust komt. Deze les kan je op YouTube bekijken en steeds opnieuw bekijken. Duur: 1h15 min.

yogales: wie ben jij

 In de yogales van deze week wil ik je terug bij je eigen energie brengen.

Dat kan door even stil te worden en te ervaren wie je echt bent. Heb je ooit stil gestaan hoe jouw eigen energie aan voelt?

Door daar bewust van te worden ga je ook meer weten welke keuzes je wilt maken.

Het gaat even niet over het beeld dat je van jezelf gevormd hebt, maar over even tijd nemen om jezelf te ontmoeten.

Los van moeten. Deze les kan je op YouTube bekijken en steeds opnieuw bekijken. Duur: 1h15 min.

Yogales: vertrouwen in jezelf (gratis)

In deze korte yogales kan je even tot rust komen. Veel mensen kampen met onzekerheid omdat ze de verbinding kwijt zijn met hun ware natuur. In deze les leer ik je om terug bij jezelf te komen, waardoor je naar onzekerheid kan kijken en niet hoeft mee te gaan in die onzekerheid. Duur 30 min.