Over mij

Ik ben Mieke Detailleur, ik ben mama van een volwassen dochter en zoon en ook recent omi van een kleindochtertje.

Al van toen ik een prille twintiger was had ik interesse in zelfontwikkeling en zocht ik naar mogelijkheden om een fijn leven te hebben.

 

Mijn honger naar meer is nooit gestopt. Via literatuurstudie en verschillende opleidingen zoals life coaching – yogadocent en meditatieleraar heb ik me steeds verder ontwikkeld.

 

Ik ervaarde dat ik het héél fijn vond om mijn eigen groeiproces te delen met anderen. Ik geniet ervan om mensen te begeleiden naar meer rust, liefde, kortom naar een fijner leven. 

 

Daarom ben ik in 2011 ook gestart met mijn eigen coaching praktijk Rust in je Hoofd. 

 

Via Rust in je Hoofd geef ik coaching - readings - yoga en workshops  aan volwassenen en kinderen die weer op adem willen komen, en rust willen vinden in hun hoofd.

Mijn aanpak voor meer rust

Mijn aanpak voor meer rust 

 

Via coaching en reading streef ik ernaar om je terug beter in je vel te laten voelen. Ik ga samen met jou op zoek naar een oplossing en dat doe ik niet door zelf een oplossing te bedenken. Maar ik leer je om bij je eigen innerlijke leiding te komen door kleine meditatie oefeningen en gesprek.

 

Want verandering komt maar als je het zelf ervaart. Jij hebt ook de kracht in jezelf om te veranderen, te groeien en te evolueren... En ik help je terug bij die innerlijke kracht komen. Zodat je met alle vertrouwen in jezelf een fijn leven kan hebben. 

Kindercoaching 

 

 

Als coach werk ik ook bijzonder graag met kinderen.

 

Zij zijn de volwassenen van morgen en dus is het belangrijk om te investeren in de manier waarop ze in het leven staan.

Want ook kinderen kampen vaak met een gebrek aan zelfvertrouwen, schamen zich voor hun resultaten op school en krijgen daardoor faalangst.

 

Ik bied hen een veilig kader, en begeleid hen door te creëren, spelen, mediteren en praten.

Als ouder ben je natuurlijk betrokken bij de coaching.

 

Zo komen we samen met je kind tot een positieve oplossing en een andere aanpak voor de toekomst.

Het doel?

 

Meer rust in het hoofd van je kind.