Rust brengen

Rust. Dat is mijn expertisedomein. Ik help volwassenen en kinderen om rust te creëren in hun hoofd. Ik geef hen daarbij de tijd om op hun eigen tempo te evolueren. Als Lifecoach vind ik inlevingsvermogen en ruimdenkendheid sleutelwoorden.

Mensen bewuster laten leven

Ik bied coaching aan iedereen die minder gejaagd en meer bewust wil leven. Dat doe ik niet door te zeggen hoe het moet, maar wel door een luisterend oor te bieden en mensen zelf tot inzichten te laten komen. Met deze aanpak probeer ik rust te brengen in het hoofd, de buik en het leven van kinderen en volwassen.

Mijn aanpak voor meer rust

Rust in je Hoofd streeft ernaar om volwassenen en kinderen zich goed in hun vel te laten voelen, en hen te leren geloven in hun eigen kunnen. Ik kijk naar je levensstijl en je levensgeschiedenis en achterhaal wat jou bezighoudt. Samen bepalen we wat de ideale situatie zou zijn, zodat ik jou naar dat doel kan coachen, motiveren en evalueren. Ik laat je in je eigen tempo de rust terugvinden die je nodig hebt.

Mijn weg naar Rust in je Hoofd

Mijn interesse in zelfontplooiing en psychologie kreeg wortel toen ik een jonge twintiger was. Dat kiemende zaadje is ondertussen via literatuurstudies, zelfontwikkeling en opleidingen uitgegroeid tot een stevige boom. Met wat extra jaarringen, maar vooral ook met meer wijsheid en levenservaring. Met Rust in je Hoofd maakte ik van mijn hobby mijn beroep. Ik zag mijn droom om mensen te begeleiden werkelijkheid worden.